banner13

banner14

BALKANTÜRKSİAD’dan Ankara çıkarması

Balkan Rumeli Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği (BALKANTÜRKSİAD) Başkanı Fatih Şakir ve Yönetim Kurulu Üyeleri Ankara’da Türkiye Büyük Millet Meclisi ve Büyükelçiliklerde temaslarda bulundu.

DİĞER 06.12.2022, 17:53
BALKANTÜRKSİAD’dan Ankara çıkarması

BALKANTÜRKSİAD’ın 2022 yılı değerlendirmesi ve yeni yıldan beklentilerini içeren görüşlerini Bursa Milletvekillerine iletmek üzere Ankara’ya giden BALKANTÜRKSİAD Yönetim Kurulu AK Parti Bursa Milletvekilleriyle bir araya gelirken, CHP, MHP ve İYİ Parti Bursa Milletvekillerine de raporlarını sundu.

Ankara temaslarıyla ilgili açıklama yapan BALKANTÜRKSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Şakir, “BALKANTÜRKSİAD Yönetim Kurulu olarak her yıl olduğu gibi Türkiye Büyük Millet Meclisi’ni ziyaret ettik. Ziyaretimiz kapsamında, geçmiş dönem Başbakan Yardımcımız, TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Başkanı ve AK Parti Bursa Milletvekili Hakan Çavuşoğlu ile AK Parti Bursa Milletvekillerimiz Refik Özen, Atilla Ödünç, Ahmet Kılıç, Mustafa Esgin, Osman Mesten, Vildan Yılmaz Gürel ve Muhammet Müfit Aydın ile bir araya geldik. Toplantımızda Vekillerimize Türkiye ekonomisine katkı sağlayacağına inandığımız önerilerimiz ile birlikte Bursa ile ilgili sorunlar ve üyelerimizin sektörel taleplerini içeren dosyamızı sunduk. Ayrıca görevlendirilmeleri gereği Meclis dışında bulunan CHP, MHP ve İYİ Parti Bursa Milletvekillerimize de aynı dosyayı ilettik” dedi.

BÜYÜKELÇİLİK ZİYARETLERİ DE YAPILDI

BALKANTÜRKSİAD Heyeti Ankara çıkarmasında Moldova’nın Ankara Büyükelçisi Dmitri Croitor, Karadağ’ın Ankara Büyükelçisi Perisa Kastratovic ve Arnavutluk’un Ankara Büyükelçisi Kastriot Robo’yu makamlarında ziyaret ederek ekonomik işbirliği imkanlarını değerlendirdiler.

Fatih Şakir Başkanlığındaki BALKANTÜRKSİAD Yönetim Kurulu Üyeleri Romanya Ulusal Günü münasebetiyle Romanya Ankara Büyükelçisi Ştefan Tinca’nın düzenlediği davete de katılırken, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Teşvikler Genel Müdürü Mehmet Yurdal Şahin ile yaptıkları görüşmede de yatırım teşvikleri ve uygulamaya yönelik değerlendirmelerde bulundular.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
açık
Günün Anketi Tümü
Hangi Ülkenin Aracını Kullanıyorsunuz?
banner19