banner13

banner14

DEMSİAD’da Alptekin Şahintürk güven tazeledi

Doğalgaz Enerji Mekanik Mühendisliği Sanayici İşadamları Derneği (DEMSİAD) Yönetim Kurulu 2023 Yılı Olağan Genel Kurulu’nu gerçekleştirdi. Genel Kurul sonucunda mevcut Başkan Alptekin Şahintürk yeni yönetimi ile oy birliği ile görevini sürdürdü.

DİĞER 01.10.2023, 12:35
DEMSİAD’da Alptekin Şahintürk güven tazeledi

Ördekli Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen DEMSİAD 2023 Yılı Olağan Seçimli Genel Kurulu, üyelerin yoğun katılımları ile düzenlendi. Genel Kurulda oybirliği ile yeniden başkanlığa seçilen Alptekin Şahintürk ve yönetim kurulu üyeleri, geçmiş dönem yönetimine plaket, yeni üyelerine rozet ve katılım belgesi takdim etti. Düzenlenen genel kurul hakkında konuşan DEMSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Alptekin Şahintürk, “Bir önceki dönemimizde DEMSİAD Yönetimi olarak çalışmalarımızla ses getirdiğimize inanıyorum. Burada yönetim kurulunu oluşturan arkadaşlarımın çok ciddi emekleri var. Tüm yönetim kurulu üyelerime teşekkür ediyorum. Bu anlamda geçmiş dönemdeki tüm çalışmalarımızın bizim için bir başlangıç olduğunu düşünüyorum. Yeni dönemimize de ‘eksilmeden yenilenme’ mottomuzla yeni arkadaşlarımızı bünyemize katarak, çalışmalarımıza tüm hızımızla devam edeceğiz. Sektörümüz ve Bursamıza katkı koymak için elimizden gelen tüm çalışmalarımızı sürdüreceğiz. DEMSİAD, Bursa ekonomisi için katma değer üreten bir kurum olmaya devam edecek” dedi.

DEMSİAD’ın sektör temsilcileri, yerel yönetimler, meslek odaları ve Bursa Ticaret ve Sanayi Odası nezdinde güçlendiğini belirten Alptekin Şahintürk, yeni dönemde çıtayı daha da yukarılara taşıyacaklarını belirterek şunları söyledi:

“Yeni arkadaşlarımızla birlikte daha çok çalışarak daha büyük işlere imza atacağımızı düşünüyorum.

DEMSİAD biraz doğalgaz ile anılıyor ve bu konu etrafına sıkıştırılmaya çalışılıyor. Bu algıyı kırmaya çalışacağız. Sektör temsilcilerimiz her türlü yapıda enerjini taşınması, kontrol edilmesi işlemlerinin tüm alanlarında faaliyet gösteriyor. Yapı sektörünün temel taşlarından bir tanesiyiz. Enerjinin dünya genelinde pahalı ve daha zor ulaşılabilir bir güç haline gelmesi ve devletimizin yeni enerji kaynaklarını kullanma, yenilenebilir, temiz ve sürdürülebilir enerji kaynaklarından faydalanma yolundaki çalışmaları, Yeşil Mutabakat ve karbon ayak izini azaltma çalışmaları gibi sektörümüzü değişime zorlayan gelişmelere entegre olabilmek için elimizden gelen tüm çabayı göstereceğiz. Yenilenebilir enerji kaynaklarını en verimli şekilde kullanan yeşil binalar ve daha bir çok konuda paydaşlarımızla birlikte DEMSİAD Akademi bünyesinde çalışmalarımız sürecek. Bu konuları sektöre anlatan, öğreten bir konumda olmayı hedefliyoruz.”

Düzenlenen genel kurulun ardından DEMSİAD’ın yeni yönetimi şu isimlerden oluştu:

Yönetim kurulu (Asil)

-Alptekin Şahintürk

-Ömer Faruk Aydınlı

-Murat Han

-M.Safa Orakçı

-Seyit İpek

-Enes Akgül

-Gökhan Bataklı

Yönetim Kurulu (Yedek)

-İsmail Akdoğan

-Gökhan Yavuz

-Mert Yıldız

-Erol Öz

-Osman Ergene

-Samet Kaymak

-Yasin Tutar

Denetleme Kurulu (Asil)

-Cem Helimoğlu

-Cihat Koyunbakan

-Saadettin Yatçı

Denetleme Kurulu (Yedek)

-Nuri Yiğit

-Erdal Esen

-Şenol Düzgün

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
açık
Günün Anketi Tümü
Hangi Ülkenin Aracını Kullanıyorsunuz?
banner19