banner13

banner14

BEKSİAD'dan Kaymakam Esen'e hayırlı olsun ziyareti

BEKSİAD Başkanı Ömer Yıldız ve yönetim kurulu üyeleri, Şanlıurfa Kaymakamlığı'ndan Yıldırım Kaymakamlığı'na atanan Metin Esen'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

GÜNDEM 07.11.2022, 23:26 10.11.2022, 17:05
BEKSİAD'dan Kaymakam Esen'e hayırlı olsun ziyareti

Ziyarette Yıldırım'daki bebe çocuk giyimi sektörünün gelişimi, Bursa'nın tekstildeki yeri, Vişne Caddesi'nin geleceği ve BEKSİAD'ın faaliyetleri masaya yatırıldı.

Ziyarette Bursa’daki, bebe ve çocuk konfeksiyonu sektörü ile Bursa’nın tekstildeki yerine ilişkin bilgilendirmelerde bulunan BEKSİAD Başkanı Ömer Yıldız, "Yıldırım bölgesinde faaliyet gösteren 80 bin çalışan ve 250 kayıtlı üyemizle ilçemizin ekonomisine katkı sağlayan önemli kuruluşlar arasında yer alıyoruz. BEKSİAD, Bursa'daki bebe çocuk konfeksiyon sektörüne öncülük yapan bir kuruluş. Vişne Caddesi, son yıllarda dünyanın her yanından alıcıları ağırlıyor. Türkiye’nin bebe çocuk konfeksiyonu kalbinin attığı yer desek abartmış olmayız diye düşünüyorum. Nazik ağırlamanız için teşekkür ediyoruz. Yeni göreviniz Bursa ve Yıldırım için hayırlara vesile olmasını dileriz" dedi.

Yıldırım Kaymakamlığı'na atanan Metin Esen de BEKSİAD yönetiminin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdiği konuşmasında; “BEKSİAD ismini önceki görev yerlerimde de duyuyordum. Yıldırım’a atandıktan sonra aldığım bilgiler BEKSİAD’ın bebek ve çocuk giyiminde çok önemli rol üstlendiğini gösteriyor. Yıldırım özelinde Bursa ve Türkiye ekonomisine yaptığınız katkı çok değerli. Ziyaretinizden dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
14°
parçalı az bulutlu
Günün Anketi Tümü
Hangi Ülkenin Aracını Kullanıyorsunuz?
banner19