banner13

banner14

İMSİAD depremzedelerin yaralarını sarıyor

İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İş İnsanları Derneği (İMSİAD) 6 şubattaki Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından yaptığı çalışmalarla bölge insanının yaralarının sarılmasına destek oluyor.

GÜNDEM 12.02.2023, 12:18 12.02.2023, 12:23
İMSİAD depremzedelerin yaralarını sarıyor

İlk olarak depremin olduğu gün kurtarma çalışmalarına katkı sağlamak üzere iş makinaları ve yardımcı ekipmanları deprem bölgesine gönderen İMSİAD, üyelerini de harekete geçirerek depremzedelerin yanında oldu.

İMSİAD Başkanı Şeref Demir, ülkemizi yasa boğan depremlerden dolayı büyük üzüntü duyduklarını, acıların dindirilmesi için hemen aksiyon aldıklarını kaydetti. Depremde hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralılara da acil şifalar dileyen İMSİAD Başkanı Demir, “Deprem haberini alır almaz ne yapabiliriz diye konuştuk ve ilk olarak kurtarma çalışmalarına destek olmak için iş makinaları (ekskavatör) ile kazma, kürek gibi yardımcı ekipmanları temin ederek 6 şubat akşamı bölgeye gönderdik” dedi.

Ardından kamu kurumları ile koordineli bir şekilde ihtiyaç malzemeleri listesinde yer alan battaniye, hijyen malzemeleri ve gıda ürünlerini üyeleri kanalıyla bölgeye ulaştırdıklarını ifade eden İMSİAD Başkanı Şeref Demir, “Üyelerimiz deprem bölgesine malzeme desteğinin yanı sıra teknik elemanlar da gönderdiler. Bursa Vali Yardımcımız sayın Şeref Aydın ve AFAD Bursa İl Müdürü sayın Yalçın Mumcu ile yaptığımız görüşmeler sonucunda bundan sonraki yardımların daha koordineli gönderilmesi amacıyla bir komisyon kurduk. Komisyonumuz önümüzdeki süreçte en fazla ihtiyaç duyulacak barınma sorununu çözmek için konteyner ve diğer malzemeleri tedarik etmek üzere gereken çalışmalara başladı. Ayrıca, bölgede ihtiyaç duyulması halinde teknik eleman gönderilmeye de devam edilecektir. Üyelerimizin bünyesindeki teknik elemanların da envanteri de hazırlanmaktadır” diye konuştu.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
14°
açık
Günün Anketi Tümü
Hangi Ülkenin Aracını Kullanıyorsunuz?
banner19