banner13

banner14

MÜSİAD'ın önceliği her zaman eğitim oldu

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Başkanı Nihat Alpay ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Bursa İl Milli Eğitim Müdürü Serkan Gür’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

GÜNDEM 06.01.2022, 13:48
MÜSİAD'ın önceliği her zaman eğitim oldu

Bursa’daki okullarla sürdürdükleri ortak projeler ve eğitimi önceleyen yaklaşımıyla adından söz ettiren MÜSİAD Bursa Şubesi, Bursa İl Milli Eğitim Müdürlüğüne atanan Serkan Gür’ü makamında ziyaret ederek, MÜSİAD’ın faaliyetleri hakkında bilgi verdi.

Geçmiş dönemde Bursa’daki okullarla çeşitli protokoller imzaladıklarını ve işbirliklerinin yanı sıra sponsorluk desteğinde bulunduklarını belirten MÜSİAD Bursa Şubesi Başkanı Nihat Alpay, 2022 yılında da Bursa İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile olan işbirliklerini artırarak sürdürmek istediklerini ifade etti. Başkan Alpay, “MÜSİAD her zaman için önceliği ülkenin geleceğinde söz sahibi olacak çocuklarımızın eğitimine vermiştir. Daha önce Bursa’da birçok okulumuzla işbirlikleri yaptık. Protokoller imzalayarak, çalıştay yaptık. İnşallah 2022’de de güzel projelere imza atarak hayata geçiririz” dedi.

Bursa İl Milli Eğitim Müdürü Serkan Gür ise MÜSİAD’ın çok önemli projelere imza attığını ve çalışmalarını yakından takip ettiğini dile getirirken, MÜSİAD’la işbirliği yapmaya hazır olduklarını söyledi.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
12°
hafif yağmur
Günün Anketi Tümü
Hangi Ülkenin Aracını Kullanıyorsunuz?
banner19