banner13

banner14

Özyeğin’den girişimcilik ipuçları

Rumeli kökenli girişimcilerin Türkiye’deki ve Balkanlardaki sesi olmak ve dünyaya tanıtmak vizyonu ile çalışmalarını sürdüren RUMELİSİAD, geleneksel hale getirdiği Rumeli Buluşmaları’nın 79’uncusunu gerçekleştirdi.

KENT SİAD'LARI 06.03.2020, 01:45
Özyeğin’den girişimcilik ipuçları

Rumeli kökenli girişimcilerin Türkiye’deki ve Balkanlardaki sesi olmak ve dünyaya tanıtmak vizyonu ile çalışmalarını sürdüren Rumelili Yönetici Sanayici ve İşadamları Derneği (RUMELİSİAD), 79’uncu Rumeli Buluşmaları’nda, FİBA Holding Kurucu ve Onursal Başkanı Hüsnü Özyeğin’i konuk etti. Almira Otel’de gerçekleştirilen buluşmada konuşan RUMELİSİAD Başkanı Ömer Kumova, derneğin yapmış olduğu çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundu. Kumova, dernek olarak başarılı çalışmaları imza atmaya devam ettiklerini belirterek, “RUMELİSİAD yeni üyeleri, geleceğini oluşturan nitelikli gençleri, değer yaratan üyeleri ve hayata geçirmiş olduğu projeleri ile her geçen gün gücüne güç katmaya devam ediyor. Kurulduğumuz günden bu yana sürekli çalışıyor, üretiyor ve üye sayımızı her geçen gün artırıyoruz. Aramıza yeni katılan üyelerle birlikte daha da büyüyor ve adından söz ettiren çalışmalar gerçekleştiriyoruz” dedi. RUMELİSİAD olarak büyük bir aile olduklarını ve birlik ve beraberlik halinde yol aldıklarını dile getiren Kumova, derneği en iyi şekilde temsil etmek için ellerinden gelen her türlü gayreti gösterdiklerini vurguladı.

MUTLU VE GURURLUYUZ

Rumeli Buluşmaları’nın geleneksel bir hale geldiğini ve bu buluşmalarda alanında uzman isimleri dernek üyeleri ile bir araya getirdiklerini dile getiren Kumova, “Etkinliğimizin 79’uncusunu düzenlediğimiz için çok mutlu ve gururluyuz. Üyelerimizin Rumeli Buluşmaları ile ilgili geri dönüşlerini duydukça büyük memnuniyet duyuyoruz. Bu tür etkinliklerimize devam edeceğiz” diye konuştu. Kültürlerarası sosyal ve ekonomik bağın gelişimine katkı sağlayacak çalışmalarla fark yarattıklarını dile getiren Kumova, Türkiye ve dünya ekonomisine her yıl milyarca dolar katma değer üreten Rumeli kökenli Türk iş dünyasının temsilcileri olarak, hem ülkenin gelecek hedeflerine katkı sağlamak hem de Balkan ülkelerindeki potansiyeli harekete geçirmek için projeler üretmeyi sürdüreceklerini kaydetti.

ŞİMDİYE KADAR 50 BİN ÜNİVERSİTE MEZUNUNU İŞE ALDIM

Rumeli Buluşmaları’na konuşmacı olarak katılan FİBA Holding Kurucu ve Onursal Başkanı Hüsnü Özyeğin de RUMELİSİAD Genel Sekreteri Ferdi Yılmaz moderatörlüğünde dernek üyelerine ticaret hayatında yaptığı çalışmalar hakkında paylaşımlarda bulundu. Girişimcilik hakkında da açıklamalarda bulunan Özyeğin, “Yeni bir iş kurmak, bir işi sıfırdan yaratmak çok keyifli. İyi bir yönetici olursanız, her türlü işi yönetebilirsiniz. Ben, özellikle iş yaşamında genel olarak gençlere önem verdim. Şimdiye kadar 50 bin üniversite mezununu işe aldım. Ülkemiz gençlerinin iyi bir eğitimle, hocalarının, mentorlarının ve iş aleminin desteğiyle neler yapabileceğini çok iyi gördüm” dedi. Bankacılık, perakende, limancılık, enerji gibi çok farklı sektörlerde başarı hikayeleri yazdıklarını belirten Özyeğin, konuşmasının sonunda üyelerin sorularını da yanıtladı. Katılımın oldukça yoğun olduğu etkinlikte yeni üyelere rozetleri takıldı ve RUMELİSİAD Başkanı Ömer Kumova, FİBA Holding Kurucu ve Onursal Başkanı Hüsnü Özyeğin’e plaket takdim etti.





 

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
20°
hafif yağmur
Günün Anketi Tümü
Hangi Ülkenin Aracını Kullanıyorsunuz?
banner19