banner13

banner14

TÜMSİAD Bursa bayramlaştı

Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) Bursa Şubesi'nin geleneksel bayramlaşma töreni Dernek merkezinde yoğun katılımla gerçekleşti.

KENT SİAD'LARI 05.05.2022, 15:31 05.05.2022, 16:33
TÜMSİAD Bursa bayramlaştı

TÜMSİAD Bursa Şubesi geleneksel bayramlaşma törenine, TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Başkanı AK Parti Bursa Milletvekili Hakan Çavuşoğlu, AK Parti Bursa Milletvekilleri Emine Yavuz Gözgeç, Ahmet Kılıç ve Mustafa Esgin ile Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş başta olmak üzere birçok Sivil Toplum Kuruluşu temsilcisiyle çok sayıda TÜMSİAD Bursa üyesi iş insanı katıldı.

Bayramlaşma programının açılışında konuşan TÜMSİAD Bursa Şubesi Başkanı Mustafa Kemal Şerbetçioğlu, "Bayramlar birlik, beraberliğin, dostluğun ve kardeşliğin pekiştiği çok özel günler. TÜMSİAD ailesi olarak bu anlamlı günde değerli başkanlarımızı, milletvekillerimizi ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz. Pandemi sebebiyle bayramlaşmayı, kucaklaşmayı ve bir arada olmayı özledik. Allah hepimize sağlık afiyet içinde nice bayramlara ulaşmayı nasip etsin " dedi.

"ÜLKEMİZİN GELECEĞİ PARLAK"

Törene katılanların bayramını tebrik eden TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Başkanı Hakan Çavuşoğlu da "Bayramın ümmeti İslam'a hayırlar getirmesini diliyorum. Sizlerle bir arada bulunmanın mutluluğu içindeyiz. Tüm camianızın bayramını kutlarım. Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde ve siz işletmeci, işverenler olarak bu sürece destek sağladığınızdan şüphemiz yok. Dünyayı etkisi altına alan pandemi süreci ve sonrasında yaşanan Rusya Ukrayna savaşı akabinde küresel olarak yaşanan ve ülkemizi de etkileyen krizleri devletimizin destekleri ve sizlerin vakarıyla inşallah aşacağız. Bu krizleri bir fırsata çevirebilecek bir lidere ve millete sahibiz. Ülkemizin geleceği parlak görünüyor, biz de buna ne kadar katkı sağlayabilirsek bundan şeref duyarız" diye konuştu.

"TÜRKİYE PANDEMİYİ VE SONRASINI DİĞER ÜLKELERE GÖRE DAHA İYİ YÖNETTİ"

TÜMSİAD'ın ülke ekonomisine katkı sağlayan çalışmalara imza attığına dikkat çeken konuk milletvekilleri ise verdikleri mesajlarda Türkiye'nin sanayicisiyle, işçisiyle, birlik ve beraberlik içinde diğer ülkelere göre süreci çok daha iyi yönettiğini ve tüm olumsuzlukları birlikte alacaklarını dile getirdiler.

"TÜMSİAD BİZİM DE EVİMİZ"

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş da bayramlaşma töreninde yaptığı konuşmada, "Cenab-ı Allah ailenizle beraber daha nice bayramlara sağlıkla sıhhatle erişmeyi nasip etmesini dilerim. TÜMSİAD'a gelirken belediye başkanı kimliğimizden ziyade kendi evimiz sayıyoruz ve gönül rahatlığıyla geliyoruz. Burası bizim de evimiz. Zor bir süreçten geçtik ve geçmeye de devam ediyoruz, çok şükür bu zorlukları da bir bir aşıyoruz" dedi.

TÜMSİAD Bursa Şubesi geleneksel bayramlaşma töreni üyeler arasındaki görüşmeler ve ikramlar ile sona erdi.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
16°
az bulutlu
Günün Anketi Tümü
Hangi Ülkenin Aracını Kullanıyorsunuz?
banner19