banner13

banner14

BURSİAD genç şampiyonları ödüllendirdi

Avrupa Şampiyonu olan Bursaspor U-15 takımı altın ile ödüllendirdi.

KENT SİAD'LARI 10.05.2012, 22:16 10.05.2012, 21:17
BURSİAD genç şampiyonları ödüllendirdi

 Polonya'nın Lodz kentinde yapılan 2012 Nike Premier Cup Avrupa Şampiyonası'nda Avrupa şampiyonu olan Bursaspor U15 Takımı, Bursa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu'nun organize ettiği yemekte bir araya geldi.

 
Bursa Büyükşehir Belediyesi Dobruca Sosyal Tesisleri'nde düzenlenen yemeğe Bursaspor Genel Sekreteri Recep Bölükbaşı, Altyapıdan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Necmettin Kocaman, Gençlik Geliştirme ve Altyapı Sorumlusu Faruk Korkmaz, Türkiye Futbol Federasyonu Bursa Bölge Müdürü Atilla Dönmez, Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Bursa Şube Başkanı Metin Begüm, Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu Bursa Başkanı Cemal Vardar, Bursa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (BASKF) Başkanı Ayhan Barışıcı, Bursasporlu Sanayici ve İşadamları Derneği (BURSİAD) Başkanı Turgut Topçu, TÜFAD Bursa Şubesinin Onursal Başkanı Hasan Bora ve Bursaspor alt yapı antrenörleri katıldı.
 
Bursaspor’un altyapısının her zaman önemli olduğunu vurgulayan BURSİAD Başkanı Turgut Topçu, “Altyapıdaki bu gençlerimizin büyük başarısından dolayı gururlandım. Avrupa şampiyonluğunun ardından Dünya şampiyonluğunu da bekliyoruz. Bu başarıyı yakalayan herkesi tebrik ediyorum” dedi.
 
BURSİAD Başkanı Topçu, yemeğin ardından, Avrupa Şampiyonu olan Bursaspor U-15 takımını altın ile ödüllendirdi.
Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
15°
açık
Günün Anketi Tümü
Hangi Ülkenin Aracını Kullanıyorsunuz?
banner19