banner13

banner14

Bursa OSB ile BOSİAD, Granfondo’yu Bursa’ya getiriyor

Türkiye Bisiklet Federasyonu himayesinde, Bursa Organize Sanayi Bölgesi (Bursa OSB) ile Bursa Organize Sanayi Bölgesi Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği’nin (BOSİAD) ev sahipliğinde, Idea Factory organizasyonu ile gerçekleşecek olan ‘Granfondo Bursa Bisiklet Yarışı’, 26 Mayıs 2024 tarihinde Bursa’da yapılacak.

GÜNDEM 05.05.2024, 00:11
Bursa OSB ile BOSİAD, Granfondo’yu Bursa’ya getiriyor

Türkiye’nin ilk OSB’si olan, çevreye duyarlı projeler ve sürdürülebilirlik hedefleri kapsamında “Yeşil OSB” olmaya hazırlanan Bursa OSB ile BOSİAD, dünya çapında ünlü bisiklet yarışı Granfondo’yu Bursa’ya getiriyor.

İtalya’dan tüm dünyaya yayılan ve sonrasında diğer büyük şehirlere de uzanan, katılımcı sayısı bazında en büyük bisiklet etkinliği olan, lisanslı veya lisanssız, amatör bisikletçilere açık, uzun yol bisiklet yarışı olan Granfondo 26 Mayıs 2024 Pazar günü Bursa’da gerçekleştirilecek.

Bursa OSB’den start alacak Granfondo Bursa, sırasıyla Hasköy, Çekrice, Dereköy, Mirzaoba, Kaymakoba mahallelerinden geçerek antik bir kasaba olan Tirilye’ye uzanacak. Yarış, Tirilye’den Mudanya’ya kadar devam edecek, sonrasında Göynüklü ve Nilüferköy’den geçerek Bursa OSB yerleşkesinde sona erecek. Organizasyon, Milli Mücadelemizin sembolü olan, Kurtuluş Savaşı’nı bitiren Mudanya Mütarekesi’ne ithafen bu kadim ilçeyi de bisikletle geçerek, bağımsızlığımızın anlam ve önemine de vurgu yapacak.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
25°
kapalı
Günün Anketi Tümü
Hangi Ülkenin Aracını Kullanıyorsunuz?
banner19