banner13

banner14

Zor gün dostu TÜMSİAD

Dünyayla birlikte ülkemizi de etkisi alan Koronavirüs salgınının en az hasarla atlatılması için harekete geçen Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) Bursa Şubesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın "Biz Bize Yeteriz Türkiyem" sözleriyle başlattığı Milli Dayanışma Kampanyasına 50 Bin TL’lik bağışla katılırken, ayrıca ihtiyaç sahibi 3 bin aileye de erzak kolisi dağıtımına başladı.

ÜLKE SİAD'LARI 16.04.2020, 03:07 16.04.2020, 03:25
Zor gün dostu TÜMSİAD

TÜMSİAD Bursa Şubesi Başkanı M. Kemal Şerbetçioğlu, “Devletimizin ve milletimizin yanındayız. Ülke genelinde olduğu gibi Bursa’da da üzerimize düşeni yapmaya çalışıyoruz” dedi.

İş dünyası kuruluşlarından TÜMSİAD, toplumsal sorumluluğunun gereğini yerine getirerek sosyal dayanışmada örnek oluyor.

İlk olarak “Biz Bize Yeteriz” kampanyasına katkıda bulunduklarını açıklayan TÜMSİAD Bursa Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kemal Şerbetçioğlu, “Birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğumuz önemli bir süreçten geçiyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımız’ın başlatmış olduğu kampanya bu anlamda çok önemli. Üyelerimizin kişisel bağışlarının dışında TÜMSİAD Bursa Şube Yönetim Kurulu olarak; Milli Dayanışma Kampanyası’na 50 bin TL ile katıldık. Herkesi imkanları dahilinde kampanyaya katılmaya davet ediyoruz. Birlik ve beraberlik içinde bu dönemi en az hasarla atlatacağımıza inanıyorum” şeklinde konuştu.

3 BİN KOLİ DE ERZAK YARDIMI

TÜMSİAD Bursa Şubesi Başkanı Şerbetçioğlu, Milli Dayanışma Kampanyasına bağışın yanı sıra ihtiyaç sahibi ailelere de erzak yardımında bulunmak için ayrı bir çalışma yaptıklarını bildirdi. Paylaşma ve dayanışmanın bizi biz yapan en önemli özelliklerden olduğunu söyleyen Şerbetçioğlu, “Türkiye olarak bu alanda tüm dünyaya örneğiz. Bundan gurur duyuyoruz” dedi.

Bu kapsamda Yönetim Kurulumuzun katkıları ile 3 bin erzak kolisi hazırladıklarını ifade eden Şerbetçioğlu, “Bu dönemde evlerinden çıkamayan yaşlılar başta olmak üzere ihtiyaç sahibi olanlara ve ailelere erzak dağıtımına da başladık. Sosyal Dayanışma ve Yardımlaşma Vakıflarımız ile muhtarlıklarımızın yönlendirmeleri sayesinde arkadaşlarımız kapı kapı giderek erzak kolilerini dağıtıyor. Erzak kolileri ulaştırdığımız ailelerin yüzlerinde oluşan tebessüm ve duaları bizim en büyük motivasyon kaynağımız oldu” diye konuştu.

Erzak yardımına devam ettiklerini sözlerine ekleyen Şerbetçioğlu, “Yaşanan zorlu süreci el birliği ile yardımlaşarak atlatacağız. Gerek Milli Dayanışma Kampanyasına gerekse erzak yardımına katkısı olan Yönetim Kurulu Üyelerimize teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
13°
kapalı
Günün Anketi Tümü
Hangi Ülkenin Aracını Kullanıyorsunuz?
banner19