banner13

banner14

TÜMSİAD Bursa'da da büyümeye devam ediyor

"Beraberliğe en çok ihtiyacımız olduğu günlerdeyiz"

KENT SİAD'LARI 12.09.2012, 14:41 24.09.2012, 11:02
TÜMSİAD Bursa'da da büyümeye devam ediyor

 TÜMSİAD BURSA’DA DA BÜYÜMEYE DEVAM EDİYOR

 
Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) Bursa Şubesi, bünyesine yeni katılan 9 üye ile büyümesini sürdürdü. Yeni üyelere rozetlerini ve sertifikalarını veren TÜMSİAD Şube Başkanı Cemal Balabanoğlu, birlik ve beraberliğin önemine vurgu yaptı.


Her geçen gün büyümeye devam eden Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD), Bursa Şubesi’ne 9 isim daha katılarak, derneğin büyümesine katkı sağladı. Yeni üyeler için yapılan törende konuşan TÜMSİAD Bursa Şube Başkanı Cemal Balabanoğlu, son günlerde yaşanan terör olaylarına değinerek, “Birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğumuz günleri yaşıyoruz” dedi. SİAD’ların bu açıdan önemli olduğunu vurgulayan Balabanoğlu, “Derneğimizin kuruluş amacı, birlik ve beraberliğin sağlanması, ülke hedeflerine ulaşılmasına katkı koymak ve ülkemizin katma değerini arttırmaktır” şeklinde konuştu.


Derneğe katılan yeni üyelerle birlik ve beraberliğin arttığını, daha da güçlenerek yollarına devam ettiklerini belirten Balabanoğlu, “Ekonomide istikrarımızı ve huzur alanında beraber olduğumuzu gösterelim. Yeni üye kardeşlerimizi de davet ederek hep beraber işimizi güçlendirelim, büyütelim, nereden destek alabiliriz, nereye ihracat yapabiliriz bunu hep birlikte yürütelim” diye konuştu.
Tören sonunda yeni üyeler, Salih Malkoç, Kamuran Arvas, Ali Günaydın, Rıdvan Deniz, Ramazan Muslubaş, Süleyman Paşaoğlu, Gürkan Bilgin, Ahmet İslamoğlu, ve Yüksel Aydın, rozet ile sertifikalarını Cemal Balabanoğlu’nun elinden aldı.
 
Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
16°
açık
Günün Anketi Tümü
Hangi Ülkenin Aracını Kullanıyorsunuz?
banner19